Novo

ROLER SFERA ZA LICE I TELO

Mašina sa unutrašnjim kugličnim valjkom je neinvazivna mehanička kompresija mikro-vibracija + infracrveni tretman. Princip je stvaranje mikrovibracije kompresije tako što se silikonska kuglica kotrlja duž rotacije valjka za 360°. Kako se valjak rotira i vrši pritisak na kožu, ona proizvodi efekat “pulzacione kompresije”, koji ostvaruje povratno kretanje neprekidnog guranja, povlačenja i gnječenja, i tkivo će doživeti određeni pritisak. A dejstvo podizanja, neće stisnuti ili oštetiti kožu, njen princip oslobađa infracrvene zrake dok se pritisak primenjuje na tkiva da rastegne ćelije kako bi prirodno i duboko stimulisali ćelijsku aktivnost, protok krvi i oksigenaciju,  a naslage masti su pod pritiskom i tako olabavljene za konačnu razgradnju,smanjuje celulit i uklanja celulit; takođe vrši pritisak na duboke mišićne grupe da potpuno omekšaju i istegnu se, smanjujući na taj način ukočenost mišića i bol, ubrzavajući metabolizam, eliminišući stagnaciju i akumulaciju tečnosti, kondicionišući tkiva i ponovo zatežući kožna tkiva, preoblikujući svoje telo. Takođe može stimulisati fibroblaste, povećati proizvodnju kolagena i elastina, povećati protok krvi i povećati kiseonik. Kao rezultat toga, bore se izglađuju, natečenost i vrećice ispod očiju se smanjuju, a koža se podmlađuje i zateže. Ova tehnologija je klinički dokazana u mišićima i oblikuje telo i lice radi podmlađivanja.

Vaskularni efekat

 

Ravnoteža između hidrostatskog pritiska i izbočenog pritiska obično omogućava da tečnost i hranljive materije teku sa arterijske strane, a tečnost i kataboliti se skladište u vensku stranu.  Povećanje hidrostatskog pritiska nastaje usled usporavanja venskog odliva, što dovodi do stagnacije vode u ekstracelularnoj tečnosti, formirajući edem unutar tkivnog matriksa.

Zbog posebnog rasporeda sfera, one su u obliku saća, pritiskom i pokretima podizanja se postiže postepena kompresija tkiva, čime se postiže efekat vaskularne vežbe.

Terapija “kompresionim mikrovibracijama” omogućava nam da izbalansiramo hidrostatički pritisak vena preokretom unutrašnjeg metabolizma i mehanizma hemodinamičke razmene.

Drenažni efekat

 

Edem je rezultat neravnoteže između snabdevanja i drenaže tečnosti, tako da se voda akumulira u prazninama organizma. Povećanje zapremine intersticijske tečnosti dovodi do broja stagnirajućih tkiva ili seroznih šupljina u poslednjem, što je sa kliničke tačke gledišta relevantno. Najočigledniji simptom ovog stanja je otok, koji se manifestuje kao opipljiv i stisljiv.

Toniranje za opuštanje mišića i ublažavanje bola

 

Ova mehanička rotacija vrši ritmičku pulsirajuću kompresiju na tkivima, koja zauzvrat generiše stimulaciju vibracija, tako da su ukočeni i bolni mišići potpuno mekani i istegnuti, čime se eliminišu bol i kontrakture. Pored toga, komprimovana mikro-vibracija takođe ublažava simulovanu kontrakciju mišića lica. Vaskularizacija se povećava. Vaskularizacija omogućava fibroblastima da prirodno stimulišu proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, čineći umornu, dosadnu ili opuštenu kožu svežom i jedrom. Podmladite se i probudite svoju prirodnu lepotu. Ovaj tretman deluje duboko u kožu, kondicionira mišiće lica, opušta kontrahirane mišiće (ekspresione linije), bori se protiv opuštanja tkiva i smanjuje pojavu bora.

Efekat remodeliranja

 

Zbog sinergije između mikrovibracije mehaničke kompresije i infracrvenih zraka, poboljšava cirkulaciju krvi i limfni tok u tkivima, razbija masne agregate i fibrozne membrane, smanjuje celulit,, čini kožu čvršćom i glatkom. Stoga, može smanjiti fleke i proizvesti efekte remodeliranja od prvih nekoliko tretmana.

 

Ova aktivnost je pojačana odgovorom donjeg mišićnog sloja, koji pruža aktivni otpor i jača reakciju. Na ovaj način, takođe može da pokrije 24 najugrozenije vrste celulita i najozbiljnija stanja, kao što su promene u masnom tkivu grudnog koša ili kuka. Ove aktivnosti određuju lokalno remodeliranje kože, koje doprinose fiziološkoj reorganizaciji tkiva. Zahvaljujući krvnim sudovima, metabolizmu i aktivnostima prečišćavanja, kao i remodeliranju povezanih sistema.

CENA NA UPIT

OBUKA I SERTIFIKAT SU URAČUNATI U CENU.

 

* Za poručenu robu čija je vrednost veća od 20 000,00 rsd isporuka je besplatna.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ROLER SFERA ZA LICE I TELO“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *