MULTIFUNKCIONALNI APARAT ZA TELO

Multifunkcionalni aparat za lice i telo  6 u 1. Aparat koristi najmoćnije tehnologije za tretmane lica i tela, kao što su ultrazvučna kavitacija, radiofrekvencija (radiotalasi) i vakum terapija sa bipolarnom radiofrekvencijom (bipolarnim radiotalasima). Ova inovativna tehnologija za tretmane lica i tela nam omogućava da se u kratkom vremenu izgubi težina, redukuje celulit i zategne koža.

CENA NA UPIT

Kategorija:

* Za poručenu robu čija je vrednost veća od 20 000,00 rsd isporuka je besplatna.

Ultrazvučna kavitacija
Utrazvučna kavitacija je inovativan tretman parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita koji funkcioniše na principu ultrazvuka. Procedura je bezbolna i ne invazivna. Pruža nam mogućnost brzog i sigurnog preoblikovanja tela.

Radiotalasi za telo:
Radiotalasi za telo imaju heksapolarna sondu (6 aplikatora) jačine 1Mhz je namenjena za zatezanje kože, ali se u praksi pokazao kao odlična metoda za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela. Dobitna kombinacije je kada se primenjuje posle ultrazvučne kavitacije.

Vakum terapija sa bipolarnim radiotalasima:
Bipolarnu radiofrekvenciju u kombinaciji sa vakumom primenjujemo tokom tretmana uklanjanja celulita i limfne drenaže. Za ovaj tretman se koristi ulje za masažu umestu ultrazvučnog gela, kako bi se sprecilo zapušenje sonde i sistema.

Radiotalasi za lice
Radiotalasi za lice koriste sondu sa 4 aplikatora. Ona je namenjena za tretmane lica, vrata i dekoltea. Radiofrekvencija zateže kožu, poboljšava elastičnost, utiče na redukciju bora i ubrzava mikrocirkulaciju.

Tripolarni radiotalasi
Tripolarnu- 3 aplikatora radiofrekvenciju možemo koristiti i za tertman lica. Prvenstveno je namenjena regiji oko očiju i drugim ne pristupačnim delovima lica.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MULTIFUNKCIONALNI APARAT ZA TELO“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *