KOZMETIČKI APARAT- LED THERAPY UREDJAJ

PDT- Fotodinamički aparat za podmlađivanje lica je kompletan estetski sistem koji tretira različita stanja kože pomoću 4 LED lampi i terapije VF strujom i terapije mikrostrujama.

Zajedno, 6 procedura čine kožu čvrstom i glatkom, nudeći lice koje prkosi godinama.

1. Crveno svetlo na 640 nm: Povećava proizvodnju kolagena pet puta u koži, pokrećući mehanizme popravke i stimulišući ćelije fibroblasta i rast ćelija.

2. Žuto svetlo na 590 nm: Tretira crvenilo i takođe se koristi zbog svojih umirujućih, drenažnih i detoksikacionih svojstava. Takođe poboljšava limfni i cirkulatorni sistem.

3. Plavo svetlo na 415 nm: Poboljšava kožu sklonu aknama svojim pročišćavajućim i antibakterijskim svojstvima. Efikasno smanjuje količinu tečnosti u licu i tretira osetljivu kožu kako bi obezbedio čist ten.

4. Zeleno svetlo na 525 nm: Smanjuje pigmentaciju prodiranjem u osnovne slojeve kože. Sprečava stvaranje fleka, depigmentacija i održava kožu glatkom i sjajnom.

5. Ljubičasto svetlo: Crvena i plava osvetljavaju dvostruku traku, kombinuju i efikasnost svetlosne terapije, posebno korisna u lečenju i popravljanju akni i ožiljaka od akni.

6. Narandžasto svetlo: Povećajte ćelijsku energiju u pravilnim redosledom, može efikasno ubrzati metabolizam.

7. Lasersko svetlo: Prodire u duboki sloj kože, ubrzava metabolizam aktivnog tkiva,  zaglađuje fine bore i mlohavu kožu.

CENA NA UPIT

Kategorija:

* Za poručenu robu čija je vrednost veća od 20 000,00 rsd isporuka je besplatna.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „KOZMETIČKI APARAT- LED THERAPY UREDJAJ“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *