Novo

VGR-PROFESIONALNA MAŠINICA-SET

Profesionalne oštrice za šišanje – Precizne oštrice od nerđajućeg čelika su napravljene da obezbede da ne izgore kožu od pregrevanja. Samooštravajuća, precizna sečiva seku kroz sve tipove kose i duže ostaju oštra. Takođe je opremljen sa oštricama bez razmaka koje su izuzetno tanke i oštre i obrađene pod R-uglom za zaštitu kože.
Bežični/sa kablom sa dužim radnim vremenom: Moćna mašina za šišanje, sa 110-220V dvostrukim naponom i punjivom litijum-jonskom baterijom od 2000mAh (trimer) i 600mAh ((trimer), radi bežično do 200 minuta nakon puna 3 sata punjenja i do 120 minuta nakon pune 2 sata punjenja (trimer) Ako koristite  mašinu za šišanje sa kablom, traje ceo dan frizersko šišanje.
Više dužina sečenja – Mašina za šišanje je opremljena sa 10 češljeva (1,5mm/3mm/4,5mm/6mm/10mm/13mm) za (master) i (1mm/2mm/3mm/4mm) za (trimer). Korisnici mogu menjati različite češljeve prema ličnim potrebama. Takođe možete koristiti komplet za negu bez češlja za usko podrezivanje.

Led digitalni displej: LED displej punjenja baterije koji vam tačno govori koliko je napunjenosti preostalo i takođe dolazi sa zaštitom od prekomernog punjenja. LED displej pokazuje status preostalog napajanja.
✔Snažan, ali tih motor za šišanje: Sa snažnim motorom trimera i mašine za šišanje, mašina za šišanje vam omogućava da lako i efikasno sečete različite vrste dlaka. Nivo buke je niži od 60 dB.

Podesiva poluga za konus – Podesiva poluga za konus omogućava prilagođavanje dužina sečenja koje variraju od bliskog do dužih rezova.
Brend koji koriste profesionalci.

* Za poručenu robu čija je vrednost veća od 20 000,00 rsd isporuka je besplatna.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „VGR-PROFESIONALNA MAŠINICA-SET“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *