NANO MIKRO PIŠTOLJ

NANO SHOT je inovativni uređaj koji radi na principu nanotehnologije. Suština primene nanotehnologije u frizerskoj industriji je unošenje raznih supstanci, koje se nalaze u preparatima za negu kose, na nano veličinu kako bi one prodrele dublje u kosu, što bi imalo za cilj mnogo veću efiksanost preparata koji se nanose.

NANO SHOT aparat stvara vodenu paru koja sadrži nano čestice vode, a nanomolekuli vode prenose čestice preparata koji je stavljen na kosu duboko u strukturu dlake i aktivira ih. Daje mogućnost da preparati koji sadrže supstance nano veličine (recimo hidrolizirani nano keratin), lako i bez ikakvog rizika prodru u vlas. Voda na nivou nano čestice sa latentnom toplotnom energijom može neometano da prodire kroz kutikulu dlake sa razmakom od oko 1 nanometar, oslobađa latentnu toplotu prilikom ulaska
u kosu i otvara kutikulu. Aparat ima višestruku salonsku primenu u okviru tretmana za hidrataciju ili revitalizaciju kose, već nakon prvog tretmana rezultati su vidljivi, a efekat je osvežena, regenerisana, mekana, sjajnija i punija dlaka.

Preporučuje se za hemijski tretiranu kosu, kosu koja je oštećena, suva i previše masna.

din. 15.990,00

Add to wishlist

* Za poručenu robu čija je vrednost veća od 20 000,00 rsd isporuka je besplatna.

NANO SHOT je inovativni uređaj koji radi na principu nanotehnologije. Suština primene nanotehnologije u frizerskoj industriji je unošenje raznih supstanci, koje se nalaze u preparatima za negu kose, na nano veličinu kako bi one prodrele dublje u kosu, što bi imalo za cilj mnogo vešu efiksanost preparata koji se nanose.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „NANO MIKRO PIŠTOLJ“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *