MULTIFUNKCIONALNA MAŠINA ZA OBLIKOVANJE TELA

Mašina apsorbuje inteligenciju medicinske nauke, uključujući terapiju svetlom u boji, toplotnu terapiju i aromaterapiju, i nauku i tehnologiju fizike i elektronike.

Glavne funkcije:

1. Terapija toplotom: infracrveni svetlosni talas će delovati na endemsku masnoću kako bi povećao kombinaciju masti i kiseonika (tj. sagoreo masnoću) i izbacio tečnu mast van tela sa znojem. 20-30 minuta upotrebe može potrošiti 600 kalorija energije, što je jednako potrošnji trčanja na 100.000 metara. Temperatura aparata može biti visoka i do 90 stepeni, što može poboljšati cirkulaciju limfe kako bi se izbacila toksična i višak vode unutar tela kako bi  telo smršalo. Medicinska nauka je dokazala da ima neke pomoćne funkcije kod artritisa i reumatizma.
2. Terapija svetlom u boji: usvajanjem potpuno nove svetlosne terapije u boji, specijalno dizajnirani izvor svetlosti zrači svetlosni talas u boji kako bi se poboljšao metabolizam ljudskih ćelija. Ima različite funkcije za različite vrste problematične kože.
3. Vetar lica sa negativnim jonima: usvaja vetar sa negativnim jonima da bi prilagodio metabolizam kože, povećao elastičnost kože, odložio starenje i olakšao lokalne povrede mišića i bol.
4. Aromaterapija: zasnovana na esencijskom ulju, može se kombinovati sa esencijalnim uljem biljaka sa različitim funkcijama u koje ulazi apsorpcijom unutrašnjih organa za lečenje fizički, duše i duha.
5. Sistem za ubijanje bakterija: može duboko očistiti kapilarne pore i eliminisati svu štetnu supstancu teških metala u vašem telu.
6. Muzička terapija: opremljena je CD aparatom za opuštanje ljudskog uma, uklanjanje umora i snabdevanje energijom.

Model: VS-1050

MOK: ≥5

Funkcija:

1. Vetar sa negativnim jonima.

2. Daleko infracrveno suvo parenje.

3. Ubijanje ozonskih bakterija.

4. Digitalni menadžment.

5. Tretman spektrom tela.

6. Muzikoterapija (opciono).

7. Trobojna svetlosna terapija

* Za poručenu robu čija je vrednost veća od 20 000,00 rsd isporuka je besplatna.

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MULTIFUNKCIONALNA MAŠINA ZA OBLIKOVANJE TELA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *