KOZMETIČKI APARAT- MAGIC LINE

Nova tehnologija aparata koji radi na bazi vakuum masaže i samog vakuma. Svaka sonda ima RF snažne radio-talase i radio- frekvencu koja pušta red therapy svetlo koje ima anti-age dejstvo. Postoje tri sonde i svaka je namenjena određenom delu tela pa se ovaj aparat primenjuje za lice, ruke, stomak, noge.

Frekvencija radio-talasa i jačina vakuma se podešava tako da klijentu prija, pa je i sam tretman izuzetno prijatan i opuštajuć.

Garancija 24 meseci

 • CENA NA UPIT

Šifra proizvoda: Magic-Line-Mashine Kategorija:

* Za poručenu robu čija je vrednost veća od 20 000,00 rsd isporuka je besplatna.

Vertikalni mašina za mršavljenje tela

Tehnologija: RF visoke frekvencije + Vakuumsko usisavanje + LED svetlo

Napon: 110V/240V

Snaga: 150W

Infrared: 1470nm

Ručke: 3 kom

 • LED crveno svetlo za anti-aging, podmlađivanje kože, poboljšanje cirkulacije limfe, smanjenje finih linija, bora, strija.
 • LED zeleno svetlo za anti-aging, oporavak rana, ubrzava apsorpciju kozmetike kože
 • LED plavo svetlo za lečenje akni

Karakteristike

 • Nema bolova ili nelagodnosti
 • Nema zastoja
 • Nema negativnih neželjenih efekata
 • Bez operacije
 • Nema termičkog oštećenja
 • Bez ožiljaka ili promene boje

Funkcija

 1. Gubitak težine
 2. Oblikovanje tela
 3. Učvršćuje kožu
 4. Stimulirajte metabolizam
 5. Limfna drenaža
 6. Simulacija cirkulacije
 7. Podmlađivanje kože

Funkcija vakuuma pomoću vakuumskog usisavanja yadužena je za podizanje kože zajedno sa potkožnom masnoćom i mišićnim tkivom. Dubokom masažom. kao: sisanje, štipanje, guranje, povlačenje, kotrljanje po telu pomoću valjka, čini kožu i masno tkivo da rade aerobne vežbe, i duplo poboljšavaju cirkulaciju krvi i funkciju limfne detoksikacije. A dubinska masaža napred-nazad može ubrzati sagorevanje masti i preneti masti u masne kiseline, a zatim ih izbaciti kroz limfni sistem. Može razgraditi potkožnu masnoću, potrošiti nagomilane masti, da spreči i efikasno smanjuju formiranje ćelijske organizacije, čime se postiže efekat jačanja i mršavljenja. Istovremeno jača sposobnost regeneracije kolagena kože i elastičnih vlakana, čini kožu zdravijom, sjajnijom i fleksibilnijom.

Kako to funkcioniše?
Sistem usvaja elektrodu za spajanje kapaciteta za isporuku radio talasa i stvaranje električnog polja koje prolazi kroz sloj kože i ulazi u hipodermiju. Električno polje menja polaritet 10 miliona puta u sekundi pod visokom frekvencijom od 10 MHz. Da bi odgovorila na ekstremnu brzinu elektrode, čestice kože moraju da razmene pravce na istoj frekvenciji, čime se prirodni električni otpor hipodermije kreće i stvara toplotnu energiju. Sa svojstvom da se derma kolagen produžava, rekombinuje i reprodukuje kada temperatura dostigne 60-70℃, koža se zateže i bore se uklanjaju.

Visoka frekvencija: visoka frekvencija je talas visoke frekvencije, odnosi se na frekvenciju koja je veća od 100Khz elektromagnetnih talasa, sa porastom temperature tkiva, poboljšava funkciju ćelija, povećava protok krvi, čime se promoviše cirkulacija krvi i metabolizam.

Vakuumsko usisavanje: upotreba fizikalne terapije pomoću vazdušnog pritiska jaza za izvlačenje tečnog gasa iz tela, za poboljšanje imuniteta na bolesti tela, najbolji način za korišćenje metode usisavanja krvi od početka se široko koristi.