KOZMETIČKI MULTIFUNKCIONALNI STUB- 10 U 1

Aparat za čišćenje i negu kože koji kombinuje 10 funkcija zajedno:

 • Aparat za parenje lica
 • Lampa za uvećanje lica
 • Visokofrekventni instrument za elektroterapiju
 • Vakum
 • Ultrazvuk
 • Ultrazvučni dodatak za oči i lice
 • Ultrazvučna lopatica
 • RF
 • Topli i hladni čekić
 • Prskalica

din. 289.000,00

Add to wishlist

* Za poručenu robu čija je vrednost veća od 20 000,00 rsd isporuka je besplatna.

Prednost

 1. Najnoviji dizajn, kombinujte 10 funkcija zajedno.
 2. Predivan elegantan ukupni dizajn, napravljen od visokokvalitetnog metala.
 3. Jednostavan za rukovanje: Poseduje jedinstven vizuelni ekran osetljiv na dodir i interaktivni interfejs za upravljanje, što čini kontrolni meni lakim za razumevanje i rukovanje.
 4. Ozonski parni aparat za lice ima funkciju automatske identifikacije operativnog kvara, a ruka i mlaznica uređaja za paru za lice mogu se rotirati pod velikim uglom.Parna mašina za lice čini vašu rutinu nege kože efikasnijom.
  Prema Grossu, aparat za paru za lice ne samo da daje koži vlagu, već „pojačava i ubrzava“ prednosti režima koji sledite.
 1. Aparat za parenje lica – Tretman parom za lice pomaže suvoj koži dodavanjem vlage, otvara pore kako bi se omogućilo bolje prodiranje proizvoda, ublažava zagušenje sinusa i promoviše cirkulaciju krvi.  Na isti način na koji je vlažan sunđer upijajućiji od onog koji je suv od kostiju, isparena koža je prijemčivija na aktivne sastojke.
 2. Lampa za uvećanje lica je neophodan deo opreme za estetičare i dermatologe, kao i druge medicinske stručnjake. Uvećanje lica uz uvećanje od 8 puta i infracrvene lampe pružaju stručnjacima za negu kože pogled izbliza na kožu klijenta ili pacijenta.
 3. Visokofrekventni instrument za elektroterapiju generiše vibrirajuću struju velike brzine. Njegove glavne funkcije su da ubija bakterije, pomaže koži u izlučivanju i apsorpciji, stimuliše aktivnost žlezda i podstiče cirkulaciju i metabolizam, protiv bora i efekata protiv starenja. Visokofrekventni tretmani lica se koriste za lečenje i prevenciju tvrdokornih akni, sužavanje proširenih pora, smanjenje pojave finih linija i bora, dekongestivanje natečenih očiju, bledenje tamnih krugova oko očiju, pa čak i podmlađivanje stanja vlasišta i hranjenje folikula kose za zdraviji rast kose. .
 4. Vakum usisavanje je proces tretmana lica koji će podići vaše osnovno tkivo i učiniti vašu strukturu lepom. Čudotvorni efekat se ostvaruje kroz cirkulaciju krvi sa cirkulacijom limfe. Pojedinci dobijaju tretman vakuumskog usisavanja koji se nalazi neposredno ispod površine kožnog tkiva.Prednosti vakuumskog usisavanja. Možete videti pravilno smanjenje nadutosti i otoka na vašoj koži. Neke dame imaju prekomerno mrtav sloj kože preko lica zbog čega izgledaju neprivlačno. Ova mrtva koža će biti poboljšana sa predivnom teksturom kože. Ovo takođe pomaže u uklanjanju finih linija i bora.
 5. Ultrazvučna terapija — koja se dugo koristila za snimanje i druge tretmane — sada pomaže da se lica ljudi poboljšaju. Ulterapija koristi neinvazivnu ultrazvučnu energiju za podizanje obrva, vrata i ispod brade.
 6. Ultrazvučni dodatak za oči i lice Ultrazvučna vibracija može aktivirati ćelije duboko ispod epidermisa i omogućiti koži da bolje upije supstance za negu kože, čime se uklanjaju crne tačke, bore, akne, kutin, prljavština u porama. Ostvaruje se bela, nežna i fleksibilna koža.
 7. Ultrazvučna lopatica za čišćenje kože je alat sve-u-jednom koji može da oslobodi vaše pore od onih gadnih malih mitisera i da izljušti kožu odbacujući mrtve ćelije kože i ostatke. Ultrazvučni talasi pri visokim Hz u sekundi popuštaju i uklanjaju ulje, prljavštinu i ćelijske ostatke iz vaših pora. Proces infuzije pomaže vašoj hidratantnoj kremi da dublje prodre u vašu kožu radi maksimalne apsorpcije. Ultrazvučni piling kože lica je tretman za lice koji je dizajniran za različite svrhe, od tretmana za održavanje kože lica do pomoći u lečenju oštećenja od sunca i kože sa aknama. I čistač kože i zvučni štapić koriste oscilacije i frekvencije da prodru duboko u kožu i oslobode je nečistoća i ostataka. Naš zvučni štapić pomaže u poboljšanju izgleda finih linija, bora i hiperpigmentacije. Za nežno piling kože kako bi joj dali blistav sjaj. Zamenljive glave četkice se koriste za uklanjanje mrtvih ćelija i uklanjanje prljavštine i prljavštine koja se drži površine kože.
 8. RF tretman – Radiofrekventno zatezanje kože je estetska tehnika koja koristi radiofrekventnu (RF) energiju za zagrevanje tkiva i stimulaciju subdermalne proizvodnje kolagena kako bi se smanjio izgled finih bora i opuštene kože.
 9. Topli i hladni čekić –  Čekić ili predajnik hladnoće-topline jedan je od uređaja koji svakako ne bi trebalo da nedostaje ni u jednom centru ili estetskoj klinici. Ovaj radni alat ima višestruke funkcije i koristi za kožu, posebno za tretmane lica. Čekić ima dve glavne funkcije, toplota deluje direktno na kožu opušta mišiće, poboljšava i stimuliše cirkulaciju krvi i otvara pore. Suprotna strana predajnika, nanosi hladnoću na tretirana područja, pomažući u smanjenju bora i omekšavanju kože.
 10. Prskalica – Za prskanje losiona ili mirisne vode za osvežavajući osećaj.  Ubrizgajte losione u lice hidratizirajte i podmladite kožu za vrhunsku kožu.