KOZMETIČKI MULTIFUNKCIONALNI APARAT A NEGU LICA I TELA 6u1

Multifunkcionalan aparat za negu tela i lica.

CENA NA UPIT

* Za poručenu robu čija je vrednost veća od 20 000,00 rsd isporuka je besplatna.

Ultrazvučna kavitacija
Utrazvučna kavitacija je inovativan tretman parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita koji funkcioniše na principu ultrazvuka. Procedura je bezbolna i ne invazivna. Pruža nam mogućnost brzog i sigurnog preoblikovanja tela.

Radiotalasi za telo:
Radiotalasi za telo imaju heksapolarna sondu (6 aplikatora) jačine 1Mhz je namenjena za zatezanje kože, ali se u praksi pokazao kao odlična metoda za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela. Dobitna kombinacije je kada se primenjuje posle ultrazvučne kavitacije.

Vakum terapija sa bipolarnim radiotalasima:
Bipolarnu radiofrekvenciju u kombinaciji sa vakumom primenjujemo tokom tretmana uklanjanja celulita i limfne drenaže. Za ovaj tretman se koristi ulje za masažu umestu ultrazvučnog gela, kako bi se sprecilo zapušenje sonde i sistema.

Radiotalasi za lice
Radiotalasi za lice koriste kvadripolarnu sonud, sonda ima 4 aplikatora. Ona je namenjena za tretmane lica, vrata i dekoltea. Radiofrekvencija zateže kožu, poboljšava elastičnost, utiče na redukciju bora i ubrzava mikrocirkulaciju.

Tripolarni radiotalasi
Tripolarnu (3 aplikatora) radiofrekvenciju možemo koristiti i za tertman lica. Prvenstveno je namenjena regiji oko očiju i drugim nepristupačnim delovima lica.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „KOZMETIČKI MULTIFUNKCIONALNI APARAT A NEGU LICA I TELA 6u1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *