MULTIFUNKCIONALAN KOZMETIČKI APARAT ZA LICE I TELO- 9 U 1

Najnoviji model za negu lica i tela. Sadrži ultrazvuk, RF, kavitaciju, mezo, vakum.

Uz aparat dobijate garanciju, obuku, sertifikat i rešenje od AMLS-a

  • CENA NA UPIT

* Za poručenu robu čija je vrednost veća od 20 000,00 rsd isporuka je besplatna.

Parametar

  • Napon: 800V
  • Ekran: 10 inča
  • RF frekvencija: 0-10Mkz
  • Napon: 110V/220V
  • Vakum: 0-300Kpa
  • Ultrazvučna snaga: 80K

 

1. 80K vakuum kavitacija mašina za oblikovanje tela kombinuje 80K, 40K fokus na jake zvučne talase, RF, vakuumsku adsorpciju i BIO, ultrazvuk, ledena glava, tehnologija sa sedam jezgara kao jedna od visokotehnoloških opreme za lepotu za mršavljenje.

2. Rastvara mast, limfnu drenažu, kompaktnu kožu, povećava elastičnost kože sa najnaprednijom radio-frekvencijskom tehnologijom i energetskom radio frekvencijom u jednom, koja može biti duboko do masnog tela, sa ciljanim pozicioniranje RF izlaza izvrsnosti, tako da masne ćelije u brzo aktivnom stanju proizvode toplotu trenja tela ćelije, kako bi lokalno povišena temperatura, višak masti i toksina iz organizma se izlučuju preko znojnih žlezda, jetre i cirkulacije žlezda i limfe, kako bi se da bi se postigao efekat rastvaranja masti.

3. Poboljšajte tkivo narandžaste kore, mršavljenje oblika tela Biološki talasi kroz proizvedenu mašinsku energetsku elektrodu stimulišu odgovarajuće akupunkturne tačke tela, korišćenje različite frekvencije i puls, neraznovrsnost fizičke elektronske interakcije, jer masno telo efikasno stimuliše i telo da se kreće gore, a zatim troše toplotu i masnoću, kako bi postigli efekat oblikovanja tela.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MULTIFUNKCIONALAN KOZMETIČKI APARAT ZA LICE I TELO- 9 U 1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *