KOZMETIČKI 5U1 APARAT ZA TELO

Osnovna funkcija

Ultrazvučna kavitaciona mašina za mršavljenje sa multipolarnom teorijom RF vakuuma Sa kolektivnom glavom snažnog zvučnog talasa, jak zvučni talas od 40000 Hz se može emitovati da vibrira masne ćelije pri najvećoj brzini i proizvodi brojne vakuumske vazdušne džepove unutar i izvan masnih ćelija, snažno utičući na masne ćelije kako bi se stvorile introvertne  i razlažu trigliceride u glicerol i slobodne masne kiseline.  Zatim se RF talasi na frekvenciji od 1 MHz koriste za iscrpljivanje integrisanog glicerola i slobodnih masnih kiselina kroz hapatoenteralnu cirkulaciju. Konačno, vakuum RF i energetska elektroda se koriste za pozicioniranje i zatezanje masti.  U fizici je poznat kao “kavitacije”. Introvertna eksplozija u mikro porama unutar i spolja ćelije može dovesti do poboljšanog molekularnog kretanja i višeg nivoa energije i to će konačno izazvati rupturu masnih ćelija i na taj način postići efekte izgradnje tela i gubitka težine.

Ultrazvučna kavitacija
Utrazvučna kavitacija je inovativan tretman parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita koji funkcioniše na principu ultrazvuka. Procedura je bezbolna i ne invazivna. Pruža nam mogućnost brzog i sigurnog preoblikovanja tela.

Radiotalasi za telo:
Radiotalasi za telo imaju heksapolarna sondu (5 aplikatora) jačine 1Mhz je namenjena za zatezanje kože, ali se u praksi pokazao kao odlična metoda za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela. Dobitna kombinacije je kada se primenjuje posle ultrazvučne kavitacije.

Vakum terapija sa bipolarnim radiotalasima:
Bipolarnu radiofrekvenciju u kombinaciji sa vakumom primenjujemo tokom tretmana uklanjanja celulita i limfne drenaže. Za ovaj tretman se koristi ulje za masažu umestu ultrazvučnog gela, kako bi se sprecilo zapušenje sonde i sistema.

Radiotalasi za lice
Radiotalasi za lice koriste sondu sa 4 aplikatora. Ona je namenjena za tretmane lica, vrata i dekoltea. Radiofrekvencija zateže kožu, poboljšava elastičnost, utiče na redukciju bora i ubrzava mikrocirkulaciju.

Tripolarni radiotalasi
Tripolarnu- 3 aplikatora radiofrekvenciju možemo koristiti i za tertman lica. Prvenstveno je namenjena regiji oko očiju i drugim ne pristupačnim delovima lica.

  • CENA NA UPIT

Kategorija:

* Za poručenu robu čija je vrednost veća od 20 000,00 rsd isporuka je besplatna.